Gulvafslibning af alle trægulve

Er dit trægulv blevet gråligt eller mørkt? Så er det et tegn på, at dit gulv skal afslibes. Er overfladebehandlingen gennemslidt, er dit gulv mere udsat overfor ridser, skidt og slitage. Med en gulvafslibning bliver dit trægulv som nyt.

Få et holdbart gulv med efterbehandling

Uanset om dit gulv er meget eller lidt slidt, kan vi hos MG Gulve slibe gulvet i flere niveauer. Efter gulvslibningen står dit trægulv ubehandlet, det er derfor vigtigt, at det bliver efterbehandlet. Her sørger vi for at informere dig omkring de forskellige muligheder, der er inden for gulvbehandlinger.

Der er en række kriterier som er vigtige at have i mente, når man skal vælge den rette gulvbehandling efter den udførte gulvafslibning. F.eks.:

  • Hvad bliver rummet brugt til?
  • Har du hund eller kat?
  • Hvad er stilen i dit hjem?
  • Går du tit ind i sko?

Gulvet er en central del af din bolig, det er derfor også noget, der skal passe ind med hensyn til udseende samt holdbarhed og modtagelighed overfor slid. 

Vi sikrer dig et flot gulv

Når vi har udført gulvafslibning og behandling af dit trægulv, er det vigtigt, at du vedligeholder dit gulv løbende for at opretholde holdbarheden, dette varierer selvfølgelig efter, hvilken behandling du har valgt. Vi klæder dig godt på, så du fremadrettet kan give dit gulv den rette behandling.

Skal vi slibe dit trægulv? Så servicerer vi med gulvafslibning i blandt andet Vejle og Horsens området. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Husk, vi ludbehandler også gerne dit gulv.

Læs mere

Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik