Gulvarbejde og gulvservice i Vejle, Horsens & omegn

Få udført solidt gulvarbejde

MG Gulve er eksperter i gulvservice i forbindelse med renovering af trægulve. Der kan være mange årsager til, at gulvet trænger til at blive renoveret. Er dit trægulv slidt og gråt, eller har det et kedeligt udtryk? Så fortvivl ikke. Vi udfører en bred vifte af forskellige typer gulvservice, og vi får dit trægulv til at fremstå nyt og skinnende igen. Ikke nok med at gulvarbejde giver dit trægulv en pænere overflade, så gør det også dit trægulv mere slidstærkt og afvisende overfor snavs.

 

Gulvservice udført efter dine behov

Alt efter hvilken type gulvservice dit trægulv trænger til, så klarer vi det. Vi har bl.a. erfaring med gulvafslibning, ludbehandlingoliebehandling og lakering af gulv. Det er gulvets art og dine ønsker til gulvets udseende, som er afgørende for, hvilken type behandling vi giver dit gulv. Vi rådgiver dig og definerer tidligt i processen, hvilken behandling dit gulv skal have.

 

Ring og få hjælp med dit trægulv

Vi hjælper både private, mellemstore virksomheder og boligforeninger med gulvservice. Vi har primært arbejdet omkring Vejle og Horsens, men hvis du bor i regionen omkring Midtjylland og Sønderjylland, så giv os endelig et kald eller skriv en mail. Vi kontaktes på telefon 23 26 26 55 eller på mail mail@mggulve.dk

 

Se hvordan de ser ud, når vi laver gulversvice på dit gulv:

 

Læs mere

Webdesign: Søgemedier A/S | Cookie- og privatlivspolitik | Sitemap