Oliebehandling af dit gulv i Horsens og Vejle

Søger du et renere og pænere gulv?

Hos MG Gulve tilbyder vi oliebehandling til alle typer trægulve. Er dit gulv ikke behandlet med olie, så kan det hurtigt blive grimt, plettet og slidt. Enhver opgave tages seriøst og prioriteres højt. Det betyder, at vi med en grundig behandling er med til at forlænge levetiden på dit gulv. Vi giver dit gulv en flot overflade med et behageligt og skinnende udtryk.

 

Aftalt beløb til aftalt tid

Ved MG Gulve går vi meget op i, at du skal føle dig tryg og godt behandlet, når vi udfører en opgave for dig. Derfor er vores hovedprioritet, at levere et arbejde i topkvalitet og overholder de aftaler, vi har lavet med dig. Vi er meget fleksible, og det er dine ønsker, der er i centrum.

 

Kontakt os og få svar på dine spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til, hvordan vi behandler dit gulv, så står vi altid klar med gode svar. Vores håndværkere er kompetente. Mange års erfaring med gulvservice og behandling af gulv har gjort os endnu dygtigere. Derfor sikrer vi dig ordentligt udført arbejde og kyndig vejledning fra start til slut.

Vi er arbejder i området omkring Vejle og Horsens. Du kan fange os på telefon 23 26 26 55 eller på mail@mggulve.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Vi har også stor erfaring med ludbehandling og lakering af gulv!

 

Se hvordan det ser ud, når vi giver dit gulv oliebehandling

Læs mere

Webdesign: Søgemedier A/S | Cookie- og privatlivspolitik | Sitemap