Lakering af gulv i Vejle og Horsens

38 års erfaring med lakering af gulv

Vi etablerede vores firma tilbage i 1986, og vi har derfor mange års erfaring med gulvlakering. Du kan derfor roligt anvende os som din samarbejdspartner, når dit gulv trænger til en kærlig hånd. Vi er kendt for at komme med professionel vejledning, og vi sætter en stor dyd i, at du føler dig tryg og er tilfreds med det arbejde, vi leverer.

 

Gør dit trægulv smukt i mange år med lakering af gulv

Hos MG Gulve behandler vi alle typer trægulve med lakering. Gulvlakering er et godt valg, hvis du ønsker, at dit trægulv skal beskyttes mod snavs, slid og andet. Med lakering opnår du en overfladebeskyttelse, som holder i mange år frem, mens du samtidig giver dit gulv et elegant look.

Vi klarer både gulvafslibningen, lakering og den fulde behandling af gulvet. For at sikre det helt optimale resultat, er vi altid opdateret på de nyeste og bedste værktøjer til opgaven. Derfor klarer vi selv de mest medtaget gulve professionelt og med garanti for tilfredshed.

 

Forlæng dit gulvs levetid i dag

Vi har gennem tiden hjulpet med gulvlakering og anden gulvservice til både private, mellemstore virksomheder og boligforeninger. Vi har vores kundekreds i omegnen mellem Horsens og Vejle, men vi har hjulpet kunder i hele region Midtjylland og Sønderjylland. Du kan fange os på telefon 23 26 26 55, eller du kan skrive en mail til mail@mggulve.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.  

Husk, vi står også gerne for din ludbehandling og oliebehandling!

 

Se hvordan de ser ud, når vi lakerer dit gulv:

 

Læs mere

Webdesign: Søgemedier A/S | Cookie- og privatlivspolitik | Sitemap