Ludbehandling af trægulve i Vejle og Horsens

Er du træt af dit gullige trægulv? Og ønsker du i stedet et lyst trægulv? Så kan en ludbehandling sikre dig et lyst gulv, eftersom luden holder træets naturlige gulning tilbage. Inden vi behandler gulvet, sliber vi naturligvis dit trægulv, så det er modtageligt overfor behandlingen.

Du skal blot være opmærksom på, at det ikke er alle træsorter, der kan ludbehandles. Træsorter som douglas og mahogni må man ikke behandle med lud. Har du derimod trægulv i bøg, alm. fyr eller gran så er disse træsorter velegnet til ludbehandling. Ludbehandlingen varierer fra træsort til træsort, dette er vi hos MG Gulve eksperter i at rådgive omkring.

Overfladebehandlingen husker vi

Med en ludbehandling skal du være opmærksom på, at dette blot er en imprægnering af dit gulv. Det betyder at behandlingen ikke kan stå alene som overfladebehandling. Det er derfor en forbehandling til enten olie- eller sæbebehandling.

Vi anbefaler, at du som minimum giver dit gulv en ludbehandling hvert femte år. Dette afhænger selvfølgelig af, om du løbende husker at efterbehandle dit gulv.

Ludbehandling i Horsens, Vejle og omegn

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning inden for ludbehandling af dit gulv på telefon 23 26 26 55, eller mail til mail@mggulve.dk. Vi bruger førende leverandører inden for lud, herved kan vi sikre dig den gode kvalitet, som vi står indenfor.

Ønsker du vores ekspertise til at udføre ludbehandlingen af dit gulv, så tilbyder vi gulvservice i området omkring Horsens og Vejle. Vi giver selvfølgelig gerne et uforpligtende tilbud, hvis du ønsker det.

 

Vi tilbyder også bl.a. oliebehandling og lakering af gulv!

 

Se hvordan de ser ud, når vi giver dit gulv ludbehandling:

Læs mere

Webdesign: Søgemedier A/S | Cookie- og privatlivspolitik | Sitemap