MG Gulve: Professionel slibning af parketgulve

Parketgulve er en alsidig og holdbar gulvtype, der dertil besidder en naturlig skønhed, som har gjort denne gulvtype yderst populær i både private hjem, boligforeninger og kontormiljøer.

Over tid vil parketgulve blive mindre modstandsdygtige og miste noget af den varme, de oprindeligt havde. Derfor er slibning af parketgulve en god investering for dig, der ønsker at forbedre holdbarheden af dit parketgulv, fjerne eventuelle misfarvninger og ikke mindst forbedre dit indeklima ved igen at gøre dit parketgulv modstandsdygtigt over for snavs og støv.

Hos MG Gulve har vi mere end 38 års erfaring med slibning af parketgulve. Vores erfaring er din garanti for, at dine parketgulve får en førsteklasses behandling uanset type og alder. Vi hjælper kunder i Vejle, Horsens og omegn, og vi sidder altid klar til at gå i dialog med dig om dine ønsker og behov i forbindelse med slibning af parketgulve. 

 

Slibning af bøgeparket

Bøgeparket var særligt populært i 1950-1980, og man finder det oftest i større boligforeninger. Det er en af de mest holdbare træsorter og har dertil en jævn og ensartet farve, der gør det let at tilpasse denne type gulv til mange forskellige indretningsstile.

Bøgeparketgulve kræver regelmæssig vedligeholdelse for at holdes i god stand, og vi har derfor ofte hjulpet kunder i Vejle, Horsens og omegn med slibning af denne type parketgulv samt en kyndig efterbehandling.

Se vores før/efter billeder:

 

Slibning af egeparket

Omkring 80% af alt det træ, der i dag bruges til træmøbler og gulve, er lavet af eg, og det er der gode grunde til. Eg og derfor egeparketgulve er særligt velegnede til at modstå hverdagens slitage, men for at bevare denne modstandsdygtighed samt den skønne, gråbrune farve skal det naturligvis vedligeholdes.

Vi har stor erfaring med slibning af egeparketgulve og efterbehandling, så ræk endelig ud til os, hvis du søger slibning af denne type parketgulv.

Se vores før/efter billeder:

 

Slibning af askparket

Askparket giver dig et smukt, lyst trægulv med en ensartet og jævn farve. Ask er også kendt for sin fremragende styrkeegenskaber og lange holdbarhed, og det er derfor også en populær træsort til parketgulve.

Askparketgulve findes både i private hjem og offentlige bygninger, og vi har derfor hos MG Gulve også stor erfaring med slibning og efterbehandling af askparketgulve i Vejle, Horsens og omegn.

Se vores før/efter billeder:

 

 

Kontakt os i dag og modtag et uforpligtende tilbud

Læs mere

Webdesign: Søgemedier A/S | Cookie- og privatlivspolitik | Sitemap